Abdominoplastie - Dr. Daniela Diveica

Abdominoplastie

Operatia de indepartare a depozitelor de grasime si excesului de piele de pe abdomen

Sunt Dr. Daniela Diveică,

iar operatia estetica de Abdominoplastie face parte din lista celor pe care le realizez. Recomand aceasta operatie exclusiv dupa un consult amanuntit, in urma caruia constat ca este, daca nu singura, cea mai buna optiune!

Asadar, va astept sa stam de vorba!

Dr. Daniela Diveica

Chirurg estetician Bucuresti

Cine?

apeleaza la Abdomniplastie?

Persoanele, atat femei cat si barbat, care a au depozite substantiele la nivelul abdomenului si/sau exces de piele. 

Lucruri esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre Abdominoplastie, ca pacient

Abdominoplastie Totală sau Parțială?

Abdominoplastia poate sa fie totala sau partiala.

In cursul abdominoplastiei partiale sunt remodelate si mobilizate doar tesuturile abdominale mai jos de ombilic, in timp ce ombilicul ramane pe loc . Se poate asocia eventual cu lipoaspiratie la nivelul abdomenului superior si/sau flancuri.
Abdominoplastia totala se face doar daca exista o laxitate exagerata si la nivelul tegumentelor abdomenului superior (deasupra de ombilic) si deci este nevoie de o corectie totala la nivelul abdomenului, iam ombilicul de va repozitiona corespunzator.
De știut!
Abdominoplastia totala este o operatie de mai mare anvergura la care adesea se asociaza lipoaspiratia, lipectomia sau corectia diastazisului musculaturii abdominale (musculature se tonifica prin sutura).

Tehnica de intervenție chirurgicală

In ce consta interventia chirurgicala – pe intelesul pacientului, pentru a sti, in mare la ce sa se astepte. In orice caz, puteti fi sigur ca Dr. Daniea Diveica va folosi cea mai buna tehnica chirurgicala potrivita cazului dvs. fiind la curent cu cele mai noi proceduri care se practica in lume, in chirurgia estetica de top!

In general, o incizie orizontala este plasata chiar deasupra ariei pubiene. Lungimea inciziei, care se intinde intre cele doua oase ale bazinului, depinde de cantitatea de piele care trebuie indepartata. Cu alte cuvinte, cu cat este mai multa piele de indepartat, cu atat incizia va fi mai lunga. La femei incizia trebuie situata sub linia costumului de baie cand este posibil. Pielea care contine vergeturi poate fi indepartata de asemenea.

La persoanele cu o cantitate mare de piele cazuta o incizie secundara poate fi facuta in jurul ombilicului si se va practica astfel abdominoplastia totala.

In acest fel pielea in exces de deasupra ombilicului este separata de tesuturile profunde, mobilizata spre zona pubiana si apoi excizata (eliminata).

Mini Abdominopastia 


Mini-Abdominoplastia sau abdominopastia partiala se adreseaza jumatatii inferioare a abdomenului si NU necesita incizie in jurul ombilicului.

Dar atentie, aceasta tehnica NU va corecta si pielea cazuta de deasupra ombilicului!

Lipoaspiratia combinata cu abdominoplastie 

Lipoaspiratia ca metoda unica, poate fi benefica daca exista o buna elasticitate a pielei si un tonus muscular favorabil.

In orice caz, se poate combina lipoaspiratia cu abdominoplastia, mai ales la nivelul soldurilor si taliei pentru plus de estetica si armonie cu “noul” abdomen.

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top