Dermapen 4® - Bucuresti, Clinica estetica Dr. Daniela Diveica

Dermapen 4 ®

Cel mai puternic, eficient si sigur tratament microneedle la ora actuala

Dermapen 4 este varianta originala, cea mai performanta a unui tratament microneedle, cu efecte uimitoare pentru resurfacing, pori, regenerarea tenului prin inductie de auto colagen. 

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar Dermapen 4  este tratamentul nr. 1 la ora actuala in categoria microneedle. Nici un altul aexistent pe piata nu se ridica la nivelul de perferformanta, tehnologie si mai ales rezultate pe care acesta le are. Asadar, l-am inclus in portofoliul de tratamente ale clinicii, ca fiind un tratament de referinta pentru imbunatatirea calitatii pielii. 

Dermapen 4 original la Clinica Dr. Daniela Diveica, Bucuresti

In ce consta tratamentul Dermapen 4?

Tratamentul Dermapen 4 reprezinta o procedura estetica de microneedling, singura controlata digital care realizeaza inductia de colagen propriu prin realizarea a micro-perforatii la nivelul dermei si epidermei, dupa caz.  Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. De asemenea se realizeaza introducerea unor seruri cu actiune specifica (mezoterapie)

  • Dermapen 4® Dermapen 4 realizeaza milioane de canale fine, cu pana la 104% mai rapid decat alte dispozitive cu micro-ace. Aceste canale pot transporta mai mult cu până la 80% substante nutritive.

Recomandari

Terapia de microneedling cu Dermapen 4 este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

Atentie! Tratamentul cu Dermapen 4 NU este un tratament de relaxare, este mai mult o terapie restructuranta si regeneranta asupra tenului. 

Dermapen 4 - efecte

efecte vizibila la 5-7 zile de la tratament

dermapen 4 tratamentul cosmetic profesional eficient pentru textura piele pori deschisi, anti acnee, regenerare, cicatrici, anti age

Video tour

Cum actioneaza Dermapen 4?

Cum se desfasoara tratamentul? 

La adancimile minime de lucru ale Dermapenului 4, tratamentul nu este dureros, dar pentru adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica, cu 15-40 minute inainte de tratament, astfel ca disconforrtul resimtit va fi minim. Desigur, pielea se va inrosi, chiar poate sangera, acest lucru fiind chiar de dorit in anumite tipuri de tratamente, intrucat raspunsul pielii de regenerare, de formare a colagenului noi si elastinei va fi cu atat mai mare. 

Desigur, totul este atent controlat, Dermapen 4 fiind numarul 1 si la capitolul siguranta. 

Asadar inrosirea pielii dupa tratament poate dupa pana aprox 48 ore *difera foarte mult in ffunctie de tipuld e piele, sensibilitatea acestuia etc), dupa care ince incet roseata va disparea, vor aparea foarte mici cojite care si acestea se vor elimina natural prin spalare in cateva zile , insa in tot acest timp puteti folosi makeup. (atentie insa sa fie unul de buna calitate, non-comedogenic). 

In cat timp se vad rezultatele Dermapen 4 ?

De la ozi la alta veti asista la schimbarea aspectului tenului, veti avea efectiv sentimentul de “reinnoire”.  De obicei, rezultatele se vad dupa primul tratament. Dupa 4 pana la 6 tratamente, in functie de protocol, rezultatele vor fi durabile. . Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul in 6-12 luni de la tratament daca se vor folosicosmeticele complementare profesionale  recomandate sau unele de acel tip. 

produse cosmetice profesionale Dermapen 4 Dermaceuticals USA, pete, acid hialuronic, anti acnee, calmare

DP / Dermaceuticals : cea mai performanta formula de seruri

Una din cheile succesului acestui tratament revolutionar este folosirea in cadrul tratamentului a serurilor si produselor DP Dermaceuticals. 

Dermaceuticals este unul din cele mai respectate branduri de cosmetice profesionale din Statele Unite, si impreuna cu Dermapen au dezvoltat o gama de produse special concepute pentru acest tip de tratament special. Este important ca pacientul poate folosi si intre tratamente produse cosmetice care sa potenteze actiunea si ef ectele .

Galerie Foto Inainte - Dupa Dermapen

Pentru un o terapie regeneranta / restructuranta de tip ablatie factionata, accesati pagina dedicata terapiei TIXEL

Pentru un tratament cosmetic profesional fara necesitate de timp de recuperare, accesati pagina dedicata DERMALINFUSION

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top