Tixel - performanta in tratamentele cu ablatie fractionata

Tixel ®

Tratament dermato-estetic inovator pentru regenerare si tratament

Tixel reprezintă o terapie de ultimă generație, cea mai performantă în domeniul întineririi structurale. Folosește ablația fracționată, depășind în performanță laserul fracționat.

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 si folosesc cu succes tratamentul Tixel ca alternativa la tratamentul cu laser Co2, pentru a obtine o o restructurare la nivelul pielii, “resurfacing”, dar si pentru a trata diverse probleme precum cicatrici postacneice, pete pigmentare, vergeturi, estomparea unor cicatrici, dar si ca tratament structural antiaging. Tixel NU este un tratament “cosmetic” si ci este o terapie ce produce efecte profunde, structurale si de durata, putand fi realizat exclusiv de catre medici esteticieni sau dermatologi. 

va astept cu drag la cabinetul meu pentru a discuta in detaliu despre efectele, avantajele si rezultatele ce se pot obtine cu aceasta noua terapie. 

Dr Daniela Diveica - tratament Tixel anti acnee

In ce consta tratamentul cu Tixel?

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU TIXEL:

  • Declansarea unor procese proprii pielii care duc la diminuarea ridurilor.
  • Coaguleaza vasele superficiale dilatate de la nivelul dermului papilar, iar prin actiunea de ablatie termomecanica indeparteaza epidemul si impiedica formarea de papule si pustule in cazuri de acnee.
  • Favorizeaza eliberarea secretiei de sebum din piele.
  • Trateaza melasma, pete pigmentare, cicatrici prin indepartarea controlata a unor portiuni de epiderm favorizand cresterea absorbtiei substantelor de tratament

Recomandari

Ten cu probleme acneice/cicatrici postacneice, exces de sebum, pete pigmentare, vergeturi, melasma, antiaging

Unua din foarte putinele tratamente cu rezultate importante in diminuarea vergeturilor!!!

Ce este Tixel?

efect durabil, actiune in profunzime

Tixel

Cum actioneaza Tixel?

Exclusiv energie termica, zero radiatie

Tixel transfera exclusiv energie termica pielii (doar caldura, nici un fel de radiatie!) foarte sigur si rapid, fara durere. Bazat pe ablatie termomecanica.

Energia este emisa printr-o matrice de piramide incalzite la o temperature ridicata( ~400C°).

Pinii sunt introdusi la o adancine si cu o viteza foarte exact stabilita. Energia termica este apoi transmisa pielii, dupa un contact rapid de cateva milisecunde.

Apa este evaporata instantaneu, rezultand formarea unor microcratere, pe zona tratata.

Fata de tratamentele ablative cu Laser CO2, craterele obtinute cu Tixel sunt curate, fara necroze epidermale sau depozite de carbon, ceea ce asigura o videcare mult mai rapida si sigura.

TIXEL VS. LASER FRACTIONAT

  1. Tixel nu este in sine un tratament dureros, iar pentru confortul pacientilor se poate aplica o crema anestezica locala.
  2. Recuperarea este net superioara tratamentului cu laser: lipsa semnelor vizibile pe parcursul perioadei de vindecare: cruste milimetrice, mult mai fine si mai discrete decat la laser
  3. Rezultatele sunt spectaculoase si sunt vizibile si apar dupa doar 1 saptamana de la efectuarea tratamentului, mult mai repede fata de laser

Foto Inainte - Dupa

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top