Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic premium, aspect natural

Marirea Buzelor
cu Acid Hialuronic

Buze mai mari, mai ferme, cu volum si textura fina, aspect natural

Sunt Dr. Daniela Diveică,

iar Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic si conturul acestora se afla pe lista preferatelor mele din categoria “injectabile”. Si eu personal am apelat la aceasta procedura, asa ca inteleg perfect dorinta femeilor de a avea buze mai frumoase, mai pline, mai senzuale. 

De aceea voi incarca sa cuprind in aceasta pagina tot ce trebuie sa stie o femeie despre aceasta procedura, inclusiv despre “topirea” achidului hialuronic pentru a reveni la forma initiala.

 

Marire de buze cu acid hialuronic injectabil, Dr. Daniela Diveica, cabinet Bucuresti

Cine?

Cine apeleaza la marirea buzelor?

Femeie tanara cu buze marite frumoase, simetrice

Femeile de diferite varste care isi doresc buze mai mari, mai pline, mai senzuale si simetrice

Barbatii care isi doresc un contur mai ferm al buzelor. 

Marirea si conturarea buzelor cu acid hialuronic la barbati

Injectarea buzelor cu Acid Hialuronic - efecte:

Injectarea buzelor cu Acid Hialuronic specific imbunatateste pe termen mediu / lung marimea, forma si textura buzelor.

Proportiile frumoase ale buzelor

Totul despre injectarea buzelor cu Acid Hialuronic

Procedura de injectare a buzelor

 Ce se intampla la injectarea propriu-zisa a buzelor cu acid hialuronic?

Acidul hialuronic are are in compozitia sa adaugat, pentru un plus de confort, lidocaina – un anestezic cu efect local. 

De asemenea, Dr. Diveica foloseste in mod suplimentar o crema anestezic ( ceam mai bun aexistenta pe piata) pentru a asigura tratamentul cel mai confortabil posibil. Ca efect, anestezicul va da o usoara amorteala si o usoara senzatie de furnicaturi in zona care a fost injectat.

Marirea buzelor cu Juvederm, inainte dupa, pacient real Clancy
Clancy, pacient real Juvederm – marirea si conturul buzelor cu acid hialuronic

Injectarea in sine dureaza aproximativ 30 de minute.

Dr. Diveica injecteaza in puncte precise si cu o dozare foarte fine astfel incat sa se obtina un contur uniform, frumos, fara galme, denivelari sau asimetrii. 

Ce se intampla dupa injectarea de Acid hialuronic? 

Dupa ce a terminat injectarea, Dr. Diveica maseaza atent zona injectata pentru a asigura o buna distributie. Deasemenea, dupa injectare poate aplica gheata in zona care a fost tratata timp de cel putin 10 de minute, pentru a elimina posibilitatea producerii de echimoze sau inflamatii.

Imediat dupa tratamentul cu acid hialuronic, este posibil sa aveti unele modificari de culoare, vanatai temporare, sau edeme in zona injectata. Nu exista restrictii alimentare specifice dupa tratament.

Efectele sunt vizibile imediat, desi rezultatele finale se obtin dupa aproximativ 2 saptamani, timp necesar pentru ca acidul hialuronic sa retentioneze apa si sa volumizeze.

Atentie! In urmatoarele 24 de ore, dupa injectarea buzelor:

– La nevoie folositi medicamente pentru durere
– Nu este recomandat sa efectuati lucrari dentare, imediat dupa tratamentul dumneavoastra cu Acid hialuronic .
– Intrebati medicul despre produsele faciale sau balsamuri de buze care ar trebui evitate dupa tratament.

Inainte / Dupa marirea buzelor

Disclaimer / Atentie!  Rezultatele / efectele nu pot fi garantate, ele pot varia de la un pacient la altul  si nu sunt permanente. 

Cat costa marirea buzelor cu acid hialuronic?

Pretul maririi buzelor cu acid hialuronic poate varia in functie de cantitatea care se injecteaza , considerandu-se 300 euro/ 1ml. acid hialuronic buze. Puteti consulta intrega lista de preturi pentru servicii de medicina si chirurgie estetica

 

Prejudecati despre injectarea buzelor

Din nefericire, una din cele mai folosite proceduri estetice astazi, este subiectul multor prejudecati. Imi doresc sa subliniez cateva dintre acestea

Marirea buzelor cu acid hialuronic si “botul de rață”

In primul rand, nu sunt adepta unor astfel de etichetari care pot jigni si afecta o persoana, indiferent de alegerile pe care aceasta le-a facut cu privire la aspectul ei fizic!

Personal prefer ca buzele marite prin injectarea de acid hialuronic sa aiba un aspect cat mai natural. Aceasta presupune un contur care sa respecte fizionomia si conturul natural al buzelor si un volum nu foarte mare fata de cel initial. In orice caz, atunci cand se doareste un volum mult mai mare decat cel avut in mod natural, este indicat ca el sa se obtina in timp, prin mai multe injectari succesive si nu prin injectarea unei cantitati foarte mare de acid o singura data. 

IN GENERAL insa, marirea / injectarea buzelor cu acid hialuronic NU inseamna ca veti avea buze foarte mari si umflate (vedeti si in galeria foto de mai sus) decat daca asta va doriti, in rest, asa cum se vede rezultatul poate varia de la un retus fin abia sesizabil pana la o volumizare frumoasa si un contur simetric care va fi unaim apreciat. 

Foarte multe dintre vedete folosesc aceasta procedura, insa foarte putine sunt cele la care acest lucru este cu adevarat evident si vizibil. 

Extrem de multe femei, de toate varstele isi maresc buzele cu acid hialuronic, insa foarte putine ajung sa aiba un aspect considerat in general inestetic, acestea sunt exceptii

Femeile care au buzele injectate cu acid hialuronic NU arata toate la fel (Instagram effect)

 
Inca o prejudecata cu privire la marirea buzelor. 
DACA injectarea propriu zisa a buzelor cu acid hialuronic nu este facuta de un profesionist cu cunostinte detaliate de anatomie si estetica a fetei, cu tentie la cele mai mici detalii ci dupa cateva “reguli” generale … se poate intampla ca efectul sa fie mai mult sau mai putin asemenator. Insa de regula, daca procedura este realizata profesionist, acest lucru chiar nu este un pericol, va puteti pastra identitatea si unicitatea la nivelul fizionomiei, avand doar o imbunatatire estetica la nivelul buzelor!!!!

 

Cu drag, 

Dr. Daniela Diveică

 

Cateva poze inainte si dupa tratamentul de marire a buzelor

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top