Fotoliul Dr. ARNOLD® - anti laxitate vaginala si incontinenta urinara | Dr. Diveică

Fotoliul Dr. ARNOLD

Antreneaza-ti musculatura pelvina pentru ameliorarea problemelor intime !

Pornind de la clasicele exercitii Kegel, Deka Lasers a dezvolatat cel mai complex echipament pentru a tratata probleme intime ale femeilor ca :

– incontinența urinară, laxitatea vaginală și sindromul durerii cronice pelvine

11.000

contractii musculare tip KEGEL

30 min

tratament nedureros, noninvaziv

“Dr. ARNOLD este veriga care inchide cercul tratamentelor de rejuvenare intima” – asa cum imi place mie sa spun.  Mi-am dorit sa-l ofer pacientelor mele, alaturi de Molisa Touch si eventuale corectii estetice chirurgicale, avand certitudinea ca in acest moment nu exista practic ceva mai performant. 

Un tratament pentru varste diferite, pentru probleme diferite cu care femeia se confrunta adesea in ce priveste zona intima, care aduce niste beneficii incontestabile. 

– Dr. Daniela Diveica

Chirurg Estetician

Dr Daniela Diveica recomanda ThermActive

Ce face fotoliul de tratament Dr. Arnold?

Antrenamentul cel mai avansat pentru musculatura pelvina

Varianta clasica, pentru antrenarea mușchilor de la nivelul planșeului pelvin, este efectuarea de exercițiile Kegel (contracții voluntare ale musculaturii pelvine, repetate zilnic, pe o perioadă de câteva luni). 

Fotoliul de tratament Dr. Arnold foloseste o tehnologie foarte avansata pentru a realiza aceste “antrenamente” ale musculaturii pelvine, prin contractii involuntare, supramaximale (de o intensitate mult mai mare decat cea facuta prin exercitii clasice), dupa programe mult mai complexe si mult mai eficiente, asa-numita Reabilitare Profundă a Planșeului Pelvin

Recomandari

 • incontinență urinară: pierderea involuntară de urină
 • laxitate vaginală: pierderea structurii normale a canalului vaginal
 • disconfort în timpul actului sexual: durere, senzație neplăcută sau lipsa plăcerii
 • nevoia urgentă de a urina
 • dureri cronice pelvine
 • senzația de golire incompletă  a vezicii după urinare
 • cistite repetate,  cauzate de modificări ale planșeului pelvin
 • după nașteri: pentru tonifierea musculaturii pelvine.

Tratamentul Dr. Arnold

efect rapid, in mai multe arii ce privesc sanatatea intima a femeii:

 1. Ginecologic: terapie preventivă a prolapsului genital;
 2. Urologic: terapie preventivă a incontinenței urinare
 3. Colorectal: restabilirea funcției anorectale
 4. Sexual: îmbunătățirea vieții sexuale, prin întărirea mușchilor perineali.

Fotoliu Dr. Arnold / Exercitii Kegel clasice

efect intensiv

Fotoliul Dr. ARNOLD realizează:

 • 7 contracții/secundă, echivalent cu 11.000 de contracții în cele 30 de minute de tratament, comparativ cu maxim 1 contracție Kegel pe secundă realizată în mod normal voluntar.

  In plus, contractiile obtinute, în timpul sesiunii de tratament, sunt supramaximale (adica mult mai mari decat cele pe care le poate face corpul, in mod voluntar), oferind rezultate într-un timp scurt.

femeie realizand tratamentul de tonifiere a musculaturii vaginale -cu fotoliul de tratament Dr. ARNOLD
tehnologia Dr Arnold by DEKA fotoliu de restaurare a musculaturii pelvine

Tehnologie patentata

TOP FMS (Flat Magnetic Stimulation)

Dr. ARNOLD folosește o tehnologie aparte care realizeaza stimularea magnetică selectivă interacționand cu țesuturile neuromusculare prin inducerea unei contracții musculare intensive omogene (mai mari decât orice individ ar putea realiza în mod natural).

Această modalitate specială și unică TOP FLAT Magnetic Stimulation Technology – concepută exclusiv de DEKA Lasers – asigură o distribuție omogenă și uniformă a intensității,  fără variatii excesive pe o zonă suficient de largă, prevenind astfel senzațiile de durere și disconfortul pentru pacient.

 

Fotoliul de tratament al muschilor pelvieni- Dr. Arnold

Dr. ARNOLD stimulează selectiv mușchii planșeului pelvin prin contracții și relaxări selective pentru ameliorarea și prevenirea incontinenței urinare, a sindromului de durere pelvină cronică și a incontinenței fecale. 

Stimularea este generată de câmpuri electromagnetice cu profil omogen (TOP FMS – TOP Flat Magnetic Stimulation) optimizate pentru stimularea mușchilor pelvieni. 

Dr. ARNOLD interacționează cu țesutul neuromuscular prin protocoale diferite și personalizate, acționând atât asupra țesutului hipoton (inducând contracții intense-involuntare și altfel imposibil de realizat – care stimulează mușchii planșeului pelvin în profunzime; cât și asupra hipertonului (care vizează inhibarea musculară și reducerea durerii). 

Rezultatul clinic al dispozitivului Dr. ARNOLD este o mai mare conștientizare a funcției mușchilor pubococcigieni și creșterea tonusului planseului pelvin prin reabilitarea mușchilor perineali.

Monalia Touch + Dr. Arnold = aliatul perfect at sanatatii intime feminine

Tratamentul cu fotoliul Arnold actioneaza complementar cu rejuvenarea vaginala laser Co2 Monalisa Touch. Dr. Daniela Diveica are peste 6 ani de experienta cu acest tratament, inca de la aducerea lui in Romania!

MonaLisa Touch® este tratamentul original pentru rejuvenare vaginala care foloseste sistemul SmartXide2 by DEKA, cu caracteristici tehnice in exclusivitate care fac ca tratamentul sa fie unul sigur, faca efecte adverse.

MonaLisa Touch® este un tratament nedureros, fara efecte secundare!

Practic aplicatorul este introdus in vagin iar actiunea de ablatie  laserului stimuleaza colagenul in peretii vaginali pentru rehidratarea si restaurearea functionala a tesuturilor. 

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top