Lifting Facial - Dr. Daniela Diveica, Bucuresti

Lifting Facial

Operatia care intinereste cu pana la 10 ani fata

Sunt Dr. Daniela Diveică,

si am experienta in operatia de lifting facial chirurgical, considerata poate una din cele mai complexe in chirurgia estetica. Este poate cea mai solicitanta operatie estetica pentru un chirurg estetician, fiind nevoie de precizie, atentie la detalii, simetrii, coordonare si nu in ultimul rand o tehnica foarte buna. 

Din fericire, pentru pacienti nu este chiar atat de traumatizanta, iar rezultatele pot fi cu adevarat spectaculoase! 

Va astept la o consultatie sa discutam pe indelete! 😉 si sa vedeti poze inainte/ dupa, pe care, din ratiuni  de confidentialitate, nu le voi publica aici,

Dr. Daniela Diveica

 

Ce trebuie sa stii, ca pacient, despre despre lifting-ul facial

Lifting-ul facial chirurgical este singura procedura care realizeaza indepartarea excesului de piele si de grasime dar si o repozitionare a structurilor fetei de la cele de suprafata pana la cele profunde: muschii faciali!

Rezultatatul poate fi unul cu adevarat spectaculos, o intinerire cu pana la 10 ani

Asadar va voi da toate informatiile pe care le consider cel mai important de stiut despre operatie pe intelesul pacientului!

MACS Facelift / MINI Liftingcu incizii minime

Lifting facial MACS / Mini cu cicatrici aproape invizibile si recuperare rapida
Dr. Daniela Diveica efectueaza cu succes cea mai moderna tehnica de lifting facial MACS (Minimal Access Cranial Suspension) sau lifting facial MINI, cum mai este cunoscut. Este singurul lifting chirurgical care se poate face, in anumite conditii, doar cu anestezie locala, cicatricile sunt insesizabile, vindecarea este rapida.

Tehnica de lifting MACS vizează zona: mandibulă – fălci – bărbie – gat
Este o tehnica moderna prin care se “liftează” o portiune de aprox. 2/3 din fata, din partea de jos a fetei: mandibula, falci, barbie gat. De altfel acestea sunt si primele probleme de contur si ptoza care apar.

Lifting Facial MACS Facelift / Lifting MINI
Mini-Lifting -optiune pentru pacienti tineri, de la +35 ani
Exista persoane tinere (30-40 ani) care, din diverse cauze printre care si cea genetica, incep sa se confrunte cu probleme de contur facial in partea inferioara: mandibula, falci barbie, gat. Lifting-ul facial MACS este perfect, rezolva aceste probleme cu incizii minime si recuperare mult mai rapida.

Rezultate naturale, fața nu are aspect “tensionat”
Rezultatele unui lifting Mini exceleaza si prin aceea ca fata nu va avea acel aspect “operat ” foarte evident. Tehnica in sine, are un mare rol.

Astfel, corectiie sunt facute subcutatant, se elimina doar portiuni mici din piele. Foarte important, tensionarea (intinderea) se va realiza exclusv prin ridicare pe verticala si nu prin tragere pe orizontala sau oblic.

Incizii minore si foarte fine, cicatrici insesizabile, vindecare rapidă
Se face o incizie fina în fata urechii, pornind de la lob si urmand linia parului pana in punctul ce cprespunde coltului ochiului (linia rosie din ilustratia de mai sus).

Vindecarea este mult mai rapida fata de lifting-ul faciala clasic, in aprox. 7 zile echimozele se estopeaza, dupa 2 saptamani se scot firele,iar dupa 6 luni maxim se considera vindecare totala. Practic, dupa doar 1 saptamana pacientul poate face activitatile zilnice normale!

Rezultate rapide si durabile (~10 ani)
Rezultatele unui lifting facial MACS sau mini-lifting se considera definitive dupa numai 2 luni.

Dupa 6 luni, se considera ca s-a produs vindecarea completa. Rezultatele se mentin pana la 10 ani, dupa care se poate reinterveni cu corectii chirurgicale estetice.

Mini Lifting-ul poate fi asociat cu blefaroplastie sau

Asociat cu blefaroplastie, microlipofilling
Chirurgul esteticianDaniela Diveica asociaza cu succes, in cadrul aceleiasi operatii, alaturi de liftingul facial MACS si alte proceduri estetice.

Este unul din skill-urile care tin de excelenta in chirurgia estetica a gasi formula cea mai potrivita pentru a aduce optimul de benificii estetice pacientului.

Astfel, Dr.Diveica cumbina adesea un Mini facelift cu blefaroplastia (pentru a intineri si treimea superioara a fetei). Alteori, atunci cand la nivelul gatului mai eles exista un depozit importantd e grasime, se poate face o ma lipoaspiratie, iar grasimea sa poata fi transferata pentru a da volum obrajilor sau a corecta riduri. De asemenea, este benefic tratamentul de rejuvenare structurala

Lifting Facial Total

Liftingul facial total sau clasic este considerata una din cele mai complexe operatii estetice, pe care insa Dr. Diveica o realizeaza. 

Exista mai multe variante “tehnice” prin care Dr. Daniela Diveica realizeaza un lifting facial total, care se adapteaza si se combina in functie de particularitatile fiecarui pacient si rezultatele dorite.

Intrucat terminologia chirurgicala este extrem de “tehnica” vom incerca sa explicam, pe intelesul pacientului:

Cum se realizeaza Liftingul facial

– De obicei incizia este ascunsa in conturul natural al urechii si in zona paroasa a capului.
O mica incizie poate fi necesara sub barbie prin care se pot indeparta depozite de grasime si se pot netezi zonele fibrozate ale muschilor gatului.
Se practica decolarea pielii de tesuturile de dedesubt si se excizeaza excesul de tegument, dupa care se sutureaza la loc.
In unele cazuri tesuturile mai profunde sunt repozitionate si ele, astfel incat sa confere fetei un aspect mai tonic.

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top