Dermalinfusion ® Tratamentul facial cosmetic nr. 1

SCARLET -S

Tratament cu Radiofrecventa fractionata cu microneedling

SCARLET S este un sistem de micro-needling cu Radiofrecventa fractionata de ultimă generatie cu aprobare FDA folosit de cele mai renumite clinici din strainatate. 

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar SCARLET-S  este una din cele mai noi achizitii ale clinicii. Am fost realmente incantata de de aceasta tehnologie,  mai mult cu cat am regasit-o in anumite clinici estetice renumite din Europa si chiar in  America. 

RF Microneedling este singura varinata de rejuvenare care foloseste radiofrecventa fractionata ce nu necesita timp de recuperare si care are atat componenta de rejuvenare profunda cat si de resurfacing. 

Va astept sa va convingeti la Clinica Dr. Daniela Diceica!

Scarlet- Dr Daniela Diveica

In ce consta tratamentul SCARLET

Tratamentul Scarlet este o terapie avansata de rejuvenare facială, corporală și capilară, realizat cu impulsuri scurte de radiofrecvență fracționată combinata cu microneedling. 

 

Recomandari

Tratamentul este minim invaziv si urmărește vindecarea și ștergerea cicatricilor post acnee, micșorarea porilor dilatați, reducerea ridurilor adânci și fine, întinderea și întinerirea pielii. 

Scarlet -efect rapid, durabil

efect rapid, vizibil chiar dupa tratament

FDA approved, tehnologie patentata

efect rapid, vizibil chiar dupa tratament

Video tour

Galerie Foto Inainte - Dupa

Tratamentul Scarlet-S:
ce este?

  • Primul tratament care foloseste un sistem de radiofrecventa fractionata si microelectrozi, detinand patentul “Na effect”
  • Livreaza energie directa catre epiderma si derma printr-un control precis al adancimii de la 0,5 mm la 3,5 mm.
  • Eficienta tehnologiei utilizate si a protocoalelor presetate permit modele de tratament fractionat continuu.
  • Scarlet S ofera rezultate vizibile cu mai putina durere, fara timp de recuperare si fara sangerari indiferent de tipul pielii.

Cum actioneaza tratamentul SCARLET ? 

Scarlet-S foloseste o tehnologie capabila să trateze simultan problemele epidermei și dermei, stimulează țesuturile subcutanate prin trimiterea undelor de radiofrecvență prin micro-ace special concepute, iar procesul de vindecare a pielii începe cu livrarea acestor unde stimulatoare.

Aparatul este are un manipul prevazut cu dispozitiv (capat) care conține 25 de microace placate cu aur. Acestea penetrează pielea si are loc conductia radiofrecventei.  Ca urmare, tesuturile sunt incalzite si mobilizate, stimulandu-se regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen, studiile aratand chiar ca acesta este net superior celui deja existent. 

Pe măsură ce aceste micro-ace sunt introduse în țesuturile subcutanate, ele stimulează suprafața pielii pentru a începe un proces natural de vindecare.

În consecință, factorii de creștere celulară din stratul superior al pielii intra in actiune și fac posibilă eliminarea diferențelor de nuanță a pielii, cicatricile de acnee (eliminând găurile cauzate de cicatricile de acnee), cicatricile rănilor, petele, ridurile fine, porii dilatați; oferă pielii un aspect mai tânăr și mai plin; accentuează conturul bărbiei si reda defineste mandibulei gura.

Caracteristica sa deosebita este că, spre deosebire de alte tratamente care au mai aparut intre timp si folosesc mod de actiune similar,  este o procedură  de nedureroasă, care oferă rezultate perfecte chiar și într-o singură ședință, oferind o îngrijire totală a pielii.

 

Ce avantaje ofera tratamentul Scarlet?

Tenul se vindeca rapid dupa Scarlet (in cateva ore)

Tratamentul cu radiofrecvență SCARLET-S Golden Needle permite un proces de vindecare și recuperare foarte rapid imediat după tratament.

Se va observa foarte  faptul ca imediat dupa tratament

– tenul arata inrosit dara FARA SANGERARE, pacienta a comunicat un usor disconfort local

La numai o ora dupa tratament: 

– tenul arata deja perfect, pacienta a comunicat faptul ca inclusiv disconfortul local a disparut. 

Se poate concluziona faptul ca SCARLET nu necesita timp de recuperare!!!

Acest aspect este considerat absolut fantastic pentru o tehnologie fractionata, SCARLET fiind singurul care se poate lauda cu aceasta performanta!

În plus, este posibil să furnizeze energie de radiofrecvență întregului câmp de aplicare într-o manieră stabilizată și omogenă prin intermediul microacelor aurite care pot lucra la adâncimea de 0,5 până la 3,5 mm sub piele.

Acest tratament face ca toate straturile pielii să absoarbă uniform energia transmisă de radiofrecvență .

Prin urmare, este posibil să se rezolve multe probleme ale straturilor dermei și epidermei, ceea ce oferă pielii un aspect mai tânăr si sănătos.

Pe de altă parte, un alt mare avantaj al acestui tratament este compactarea țesuturilor conjunctive subcutanate prin energie de radiofrecvență în modul de întinerire facială.

It's all about SCIENCE!

Ce este “Na effect” pentru care Scarlet detine patentul international? 

Efectul Na înseamnă fenomenul de coagulare independentă a țesutului electro-termic în jurul fiecărui electrod de radiofrecvență bipolară. Se distinge de alte reacții tisulare bipolare de radiofrecvență care sunt coagularea electro-termică între ambii electrozi.

Acest patent este sustinut de numeroase studii clinice si cercetare stiitifica indelungata, inca din anul 2015!

Disclaimer

Rezultatele generice, descrise de literatura de specialitate si experinta cazuistica a dr. Daniela Diveica, nu sunt si nu pot fi garantate pentru fiecare pacient in parte, ca de altfel orice tratament sau procedura medicala si/sau estetica. Acestea pot diferi, depinzand de caracteristicile individuale ale fiecarui pacient si raspunsul unic pe care il are fiecare organism uman.

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top