MonaLisa Touch® - Rejuvenare Vaginală Laser | Dr. Diveică

Rejuvenare vaginala Laser
MonaLisa Touch®

75%

spun ca le afecteaza negativ viata

63%

nu realizeaza ca este o afectiune cronica

44%

recunosc ca nu au cautat o solutie medicala

doar 4%

au identificat simptomele ca fiind atrofie vaginala

In calitate de medic chirurg estetician, recomand cu incredere acest tratament. Este singurul de acest tip (cu laser CO2) unanim apreciat de comunitatea stiintifica. Exista numeroase studii,  medici si profesori renumiti care il confirma, dar marturiile multor paciente.  

– Dr. Daniela Diveica

Acum este posibil fara durere, fara efecte secundare , in doar aprox. 20 minute.

MonaLisa Touch este un tratament nedureros, minim invaziv cu laser pentru rejuvenare vaginala. Prin actiunea blanda asupra mucoasei vaginale, laserul stimuleaza productia de colagen, imbunatatind functionalitatea zonei tratate si restaurand echilibrul trofic al mucoasei membranei vaginale.

CINEpoate face rejuvenare vaginala laser?

Let's talk aboutit.

Femei TINERE

Un numar important de femei tinere se confrunta cu diverse simptome de disconfort vaginal ( modificarea florei, senzatii de jena, neplacere intima, etc. )
Rejuvenarea vaginala este gresit atribuita exclusiv femeilor peste 40 ani.

Tinere MĂMICI

Majoritatea femeilor se confrunta sufera schimbari in zona vaginala ca urmare a nasterii, le este afectata viata de cuplu, cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada exista un cumul de factori de stres care ii pot afecta increderea in sine .

Let's talk aboutit.

Let's talk aboutit.

35-45 ani

Incepand cu 35 ani (uneori mai devreme, alteori mai tarziu) femeile incep sa se confrunte cu diverse simptome asociate cu pre-menopauza. Lucrurile pur si simplu nu mai sunt la fel, iar viata intima le este de multe ori data peste cap.

+45 ani

MENOPAUZA. O perioada de temut pentru femei, care vine cu o avalansa de schimbari, de simptome neplacute carerora femeia trebuie sa le faca fata! Monalisa Touch este singurul tratament non-invaziv, nechirurgical si ne-hormonal care s-a dovedit eficient impotriva simptomelor menopauzei pentru zona intima.

Let's talk aboutit.

CUMactioneaza rejuvenarea vaginala?

MonaLisa Touch® este tratamentul original pentru rejuvenare vaginala care foloseste sistemul SmartXide2 by DEKA, cu caracteristici tehnice in exclusivitate care fac ca tratamentul sa fie unul sigur, faca efecte adverse.

MonaLisa Touch® este un tratament nedureros, fara efecte secundare!

Practic aplicatorul este introdus in vagin iar actiunea de ablatie  laserului stimuleaza colagenul in peretii vaginali pentru rehidratarea si restaurearea functionala a tesuturilor. 

Păreridespre rejuvenare Monalisa Touch

Disclaimer

Rezultatele generice, descrise de literatura de specialitate si experinta cazuistica a dr. Daniela Diveica, nu sunt si nu pot fi garantate pentru fiecare pacient in parte, ca de altfel orice tratament sau procedura medicala si/sau estetica. Acestea pot diferi, depinzand de caracteristicile individuale ale fiecarui pacient si raspunsul unic pe care il are fiecare organism uman.

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top