Dermalinfusion ® Tratamentul facial cosmetic nr. 1

Dermalinfusion ®

Tratament cosmetic complex: exfoliere + extractii + infuzare seruri

Dermal Infusion este un  tratament avansat non-invaziv, bazat pe o tehnologie americana patentata, care actioneaza pentru exfolierea celulelor deteriorate in mod eficient si infuzeaza sarurile profesionale

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar Dermalinfusion  este cel mai avansat tratament facial de cosmetica profesionala pe care eu il cunosc. Asadar, mi-am dorit enorm sa-l ofer pacientelor mele, cu atat mai mult cu cat, eu insami ador sa mi-l fac.  De asemenea, este unul din acele tratamente cosmetice patentate ce se bucura de recomandari excelente din partea unor medici esteticieni si dermatologi renumiti! 

Tratamentul in sine este o incantare, cu atat mai mult cu efectele sunt vizibile imediat. Va astept sa va convingeti!

In ce consta tratamentul Dermalinfusion

DERMALINFUSION este singurul tratament pentru față și corp, care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata a gamă largă de probleme ale pielii.

  • Dermalinfusion® este un tratament dermatologic non-invaziv, cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor specifice afecțiunilor vizate.

Recomandari

Ten deshidratat fara luminozitate, ten acneic, pori dilatati, exces de sebum, rozacee, ten pete pigmentare, ten matur cu riduri, ten cu comedoane / puncte negre, ten cu tendinta de supra-ingrasare.


Atentie! Tratament excelent pentru persoanele care au forme de cuperoza, acnee rozacee, fiind singurul care realizeaza extractiile fara abur cald si fara contact al mainii cu pielea!

Dermalinfusion -efect rapid

efect rapid, vizibil chiar dupa tratament

Video tour

Cum actioneaza Dermalinfusion?

Penetrare maxima a serurilor

Prin infuzarea serurilor în piele, în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active, la adâncimi optime și are o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției, la un nivel mai profund.

Dermalinfusion 3 actiuni, 3 tratamente

Pro-Infusion: seruri profesionale

Cheia tehnologiei Dermalinfusion constă în linia sa de seruri speciale și profesionale Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și este conceput pentru diferite probleme ale pielii: riduri, acnee, pori mariti, ten gras, texturi neuniforme, pete pigmentare etc. 

Galerie Foto Inainte - Dupa

acnee inainte dupa fata dermalinfusion
acnee inflamatorie dermalinfusion

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top