X-Skin Age: Radiofrecventa, Mezoterapie, Dermoabraziune

X-Skin Age-
Radiofrecventa, Microdermabraziune, Mezoterapie si Analiza faciala

Statie complete de tratamente faciale pe baa de radiofrecventa multipolara

X-SKIN AGE este o stație completă de tratamente faciale antiaging, care folosește combinații de tehnologii pentru întinerirea țesuturilor si tratarea diverselor conditii ale pielii:  radiofrecvență, ultrasunete, vacuum facial.

Pot fi făcute o multitudine  de tratamente faciale ce combină în mod sinergic tehnologii de ultimă generație care aduc imbunatatiri substantiale pielii. 

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar X-Skin Age e este o combina de tratamente pe care le realizam in clinica noastra pe care le recomand sincer, sunt extrem de sigure pentru pacient, placute si eficiente in acelasi timp. 

 

x magic radiofrecventa Dr. Daniela Diveica

Ce tratam cu X-Skin?

 • ÎMBĂTRÂNIREA PIELII
 • ATONIE
 • RIDURI
 • RETENȚIE HIDRICĂ
 • CEARCĂNE
 • PUNCTE NEGRE
 • Piele deshidratată
 • Leziuni discromice
 • Piele matură
 • Ten uleios / impur
 • Ten sensibil
 • Ten acneic
 • Piele îmbătrânită
 • Laxitate cutanată
X skin age, tratament radiofrecventa si mezoterapie fara ace

X-Skin Age

Combina de tratamente faciale avansate

O combinație inovatoare de energii cu adevărat capabile să stimuleze reacții biochimice pozitive, să regenereze metabolismul încetinit al pielii și să reducă distrofia tisulară.

Numeroase teste clinice arată că Onda Dinamica® tonifică, revitalizează și remodelează pielea feței, gâtului și decolteului, reducând permanent ridurile, atonia și imperfecțiunile.

Această combinație inovatoare de energii reprezintă imaginea maximă a tehnologiilor avansate pentru reducerea imperfecțiunilor faciale precum retenția de apă, pielea mată, laxitatea cutanată, ridurile și atonia profundă.

X-SKIN Tehnologii

combinatie unica de tehnologii si tatamente ce actioneaza sinergic

ANALIZA FACIALA prin bioimpedanta

Bio-impedanometrie multifrecvenţă. Permite evaluarea și tipărirea valorilor a 15 parametri de funcționalitate cutanată și determinarea tipului de tratament cel mai potrivit pentru necesitățile pielii.

DERMABRAZIUNE

Curățarea celulelor moarte este prima operație de regenerare a pielii. O piesă de mână dotată cu dermoabrasori speciali și aspirație ușoară a pielii, obține o curățare mecanică profundă și o oferă luminozitate imediată.

RADIOFRECVENTA ONDA DINAMICA

Aplicatorul livrează energia specifică pentru revitalizarea pielii, reechilibrează Ph-ul cutanat și intracelular, stimulând eliminarea toxinelor, crește oxigenarea celulară, producția de colagen și elastină. Frecvențele specifice dau un efect tonic imediat, relaxant și iluminator. Piele regenerată și imediat vizibilă mai tânără și mai frumoasă.

MEZOTERAPIE prin DERMOPORATIE

O stimulare inovatoare a pielii, care rezultă dintr-o combinație de 4 energii, cu acțiune simultană și Anti-aging: Electroporație, Microcurenţi, unde sunore HF, stimulare ușoară cu LED-uri infraroșii și galben. Permite penetrarea ingredientelor active în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea

DRENAJ FACIAL - Dermoregenia

Aplicarea simultană a 3 energii: radiofrecvență rezistivă, aspiraţie şi stimulare cu lumină roșie. Această stimulare permite intervenția pe riduri, pe pliurile pielii care sunt mobilizate mecanic, în timp ce sunt stimulate de energiile regeneratoare.

Tratament testat clinic

CEL MAI PUTERNIC STIMULATOR DE REGENERARE, CARE EFECTUEAZĂ O ACŢIUNE ANTI-AGING, UN DECONTRACTANT ŞI DEFIBROTIZATOR VASCULAR

 

Video

Galerie Foto Inainte - Dupa Dermapen

Pentru un o terapie regeneranta / restructuranta de tip ablatie factionata, accesati pagina dedicata terapiei TIXEL

Pentru un tratament cosmetic profesional fara necesitate de timp de recuperare, accesati pagina dedicata DERMALINFUSION

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top