Tratament de Drenaj limfatic prin presoterapie, Bucuresti

Drenaj limfatic prin presoterapie Lymphastim​

drenaj limfatic cu efect imediat

Drenaj limfatic prin presoterapie controlată digital cu cel mai avansat aparat profesional de pe piață- BTL LYMPHASTIM™ 6000 Top Line .

Tratament recomandat pentru:

efect simțit imediat după tratament, senzație de "picioare ușoare"

Drenaj limfatic pentru:

Retenție de apă

picioare umflate, brate cu țesut "pufos"
tratamentul ajută semnificativ la edemelor de la nivelul mâinilor si picioarelor la persoanele cu retenție de apă

Detoxifiere

stimulează imunitatea"
Se accelerează eliminarea reziduurilor și toxinelor, inclusiv cele rezultate din tratamentele pentru slăbire, ceea ce are că efect și creșterea imunității generale.

Tratamentul de drenaj limfatic si detoxifiere prin presoterapie Lymphastim este noninvaziv si  nedureros. 

CE ESTE LYMPHASTIM™ ? 

LYMPHASTIM™ este cel mai avansat aparat pentru drenaj limfatic prin presoterapie si  funcționează pe principul presoterapiei pneumatice.

Aplicatorii speciali prevăzuți cu manșoane cu multiple camere suprapuse oferă un masaj delicat, foarte bine dozat si pozitionat,  ce stimuleaza circulația naturala a limfei in organism.

Circulația limfatica o intensifică și pe cea sanguină prin aplicarea unor unde continue de presiune asupra venelor periferice.

Cantitatea sporită de sânge oxigenat conferă beneficii importante pentru piele si organsmul dvs in general. 

Atentie! Indiferent de reclamele pe care le cititi, drenajul limfatic prin presoterapie nu este un tratament vizat singur, pentru slabire si anticelulita, desi poate avea aceste efecte conexe, ci mai ales pentru alte beneficiia supra organismului. 

BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat, 100% sigur.

Cui îi este recomandată presoterapia? 

  • Tratamentele BTL LYMPHASTIM™ sunt recomandate tuturor pacientilor care au o stare generala de sanatate buna  dar care au o retentie de apa importanta care face ca anumite zone sa fie umflate inestetic si chiar sa doara.
  • Drenajul limfatic este benefic persoanelor care stau mult in picioare sau poartă frecvent tocuri.
  • Este un tratament extrem de recomandat pacienților care umează deja tratamente corporale, cum este Radiofrecventa corporala, si pentru care drenajul limfatic este foarte important. 

Ce este drenajul limfatic prin presoterapie? 

Drenajul limfatic prin presoterapie sau presodrenajul este un tratament profesional care stimulează sistemul limfatic. Practic este o forma de masaj realizat sub presiune, prin compresia și decompresia controlata a unor parti de pe picioarele sau mâinile tale. În medicina estetica și fizioterapie presoterapia reprezintă un tratament de baza pentru drenajul limfatic, cu ajutorul căruia se reduce considerabil cantitatea de apa acumulata în exces (retenția de apa) și se realizează detoxifierea. 

Desi în sine nu este un tratament pentru slabil, circulația sanguina vă fi mult îmbunătățită în urma presoterapiei și astfel vei putea avea rezultate mult mai bune în tratamentele anticelulita, dar și o îmbunatățire la nivelul sistemului imunitar în general.

Ce este sistemul limfatic?

Atunci când vorbim despre “circulație” majoritatea ne gândim strict la circulația sângelui, dar nu toată lumea ştie că avem un al doilea sistem circulator – sistemul limfatic. Limfa este un fluid aproape limpede care circula prin vase limfatice de dimensiuni diferite, fiind o componenta importanta a sistemului imunitar. Sistemul limfatic ajuta la transportul celulelor albe, nutrienților, proteinelor și are un rol vital pentru funcționarea organismului : preia reziduurile și surplusurile de lichide, le filtrează și elimina toxinele, protejandu-ne de bacterii și viruși. 

Rolul limfei

În sistemul limfatic circula aproximativ 4 l de limfa care realizează schimbul de substanțe intre țesuturi și sânge. Principalele roluri ale limfei sunt transportarea de substanțe nutritive în sânge și preluarea toxinelor ce rezulta din arderile celulare. 

Stresul, sedentarismul, afecțiunile cardiace, endocrine, renale sau tulburările circulației sanguine sunt factori ce duc la o circulație necorespunzătoare, fluxul limfatic devenind din ce în ce mai lent și adunandu-se astfel din ce în ce mai multe toxine în ganglionii limfatici ce duc la apariția diverselor probleme, atât de sănătate cât și de ordin estetic (celulita).

Ce este drenajul limfatic? 

Stimularea procesului de curățare și detoxifiere a limfei reprezintă drenajul limfatic, iar aceasta se face prin aplicarea unei presiuni controlate, bine dozate atât că intensitate cât și că localizare și durata, asupra zonelor cu ganglioni limfatici. 

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top