Mezoterapie virtuala, fara ace - Dermoporatie, Bucuresti

Mezoterapie virtuala - Dermoporatie

mezoterapie fara ace, fara timp de recuperare cu efect instant

Mezoterapie prin dermoporatie nu foloseste ace si este cea mai non-invaziva forma de a livra substante/ seruri in profunzimea pielii

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar Dermoporatia virtuală prin dermoporatie sau electroporatie transdermala face parte din tratamentele de cosmetica profesionale realizate in clinica. Este important sa putem livra substante nutritive in profunzime fara sa avem timp de recuperare, fara sa intepam, practic fara sa agresam in nici un fel pielea. 

Dr Daniela Diveica si aparat mezoterapie virtuala dermoporatie

Ce este Mezoterapia virtuala prin Dermoporatie

Tratamentul de mezoterapie prin dermoporatie In Deep este unic si reprezintă o procedură estetică non-invazivă, ce livrează profund în derm un complex de vitamine, minerale și de aminoacizi benefici pielii. 

Cu ajutorul echipamentului In Deep realizam o gamă largă de tratamente pentru față, gât și decolteu.

Selenia InDeep ESTE O TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE ce utilizeaza simultan, combinat 3 energii; electroporatie transdermala, microcurenti si fotobiostimulare in spectru verde ceea ce face ca raspunsul tenului sa fie foarte bun!

 

 

TEHNOLOGIE UIMITOARE DE HIDRATARE ȘI REVITALIZARE

Terapia de microneedling cu Dermapen 4 este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

EFECT ANTI-AGING, TONIFIERE, ACȚIUNE ANTI-RID

Terapia de microneedling cu Dermapen 4 este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

Tratamentul de Mezoterapie Virtuala prin dermoporatie NU foloseste ace si este complent non-invaziv, nedureros, ne-iradiant. 

Beneficii Mezoterapie virtuala - dermoporatie

efecte vizibil imediat dupa tratament, luminozitate si aspect intinerit

Cum functioneaza Dermoporatia InDeep?

Mezoterapia virtuala prin Dermoporatie sau Electroporatie transdermala este o tehnologie non-invaziva ce utilizeaza un anumit tip de impulsuri electrice / microcurenti. Aceasta tehnologie permite crearea unor micro-canale in membranele celulare, si permite introducerea serurilor in interiorul acestora, fara a afecta pielea sau stratul cornos. 

– este varful de gama din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuala, datorita gradului mare de absorbtie (de pana la 95% ) si a posibiltatii de infuzare a solutiilor atat intracelular cat si extracelular.

Micro-curenti: Impulsurile speciale ale micro-curentilor de intensitate mica sunt emise simultan cu electroporatia transdermala si cresc eficienta tratamentului. Totodata stimuleaza fibrele musculare prin inducerea unor micro-contractii ce ajuta la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare in spectru verde: Lumina rece in spectru verde de 525 nm stimuleaza procesul de regenerare naturala a pielii si confera un efect de luminozitate acesteia. Utilizata impreuna cu celelalte tehnologii, amplifica efectele solutiilor infuzate.Dupa cate sedinte se vad rezultatele?

Numarul de sedinte recomandat

Desi nu este stabilit un numar anume de sedinte necesare pentru a vedea rezultate importante, este recomandat sa se faca totusi o schema de tratament de minim 6 sedinte, 1/ saptamana la inceput iar apoi se pot face la 2 saptamani. O sedinta de mezoterapie virtuala cu InDeep dureaza aproximativ  de 40 minute. Fiecare sedinta va face sa va simtiti tenul mai hidratat, mai luminos si mai ferm. 

 

Pentru un o terapie regeneranta / restructuranta de tip ablatie fractionata, accesati pagina dedicata terapiei TIXEL

Pentru cel mai puternic tratament regenarativ prin microneedling accesati pagina Dermapen 4

Pentru un tratament cosmetic profesional fara necesitate de timp de recuperare, accesati pagina dedicata DERMALINFUSION

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top