Epilare definitiva LED Technology Excelsior - Clinica Dr. Daniela Diveica

EPILARE DEFINITIVA
Laser Alexandrite

Standardul de aur in epilarea definitiva cu laser

ALEXANDRITE MOTUS AX DE LA DEKA A REVOLUTIONAT TRATAMENTUL DE EPILARE DEFINITIVA FIIND CEL MAI RAPID SI EFICIENT LASER DIN GAMA SA, DE ACEEA PUTEM TRATA ZONE INTINSE IN TIMP SCURT CU UN NUMAR REDUS DE SEDINTE TERAPEUTICE!

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar Motus AX de la producatorul DEKA Lasers, leader mondial in domeniul laserelor medicale, reprezinta in acest moment cel bun echipament pentru a realiza acest tratament. 

Am vazut persinal la toate congresele internationale de estetica (Monaco, Paris, etc) faptul ca acest echipament se bucura de aprecierea tuturor medicilor esteticieni, dermatologi si a specialistilor in estetica. 

Este si recomandarea mea si ma bucur sa va pot oferi un tratament de ultima generatie!

 

ATENTIE! CONDITIA DE BAZA  pentru ca epilarea definitiva sa functioneze: parul sa contina totusi melanina iar culoarea pielii sa fie mai deschisa decat culoarea parului 

Laserul Motus AX - Laser Alexandrite si sistem Moveo

Standard de aur in epilarea definitiva

Laserul ALEXANDRITE reprezinta standardul CEL MAI INALT la nivel mondial in tratamentul de epilare definitiva. Atat studiile clinice cat si experientele pacientilor, confirma superioritatea neta a laserului Alexandrite comparativ cu alte metode de epilare bazate pe energie luminoasa. Durata tratamentului, chiar si pentru zone extinse find extrem de scurta!

Principalele caracteristici

Laserul Motus AX - Laser Alexandrite

Sistemul MOVEO integrat ajuta la:

In ce consta tratamentul de EPILARE DEFINITIVA

Trataemntul de epilare definitiva cu laserul Motus este unul extrem de confortabil, NEDUREROS. Pacienta va face tratamentul purtand ochelari de protectie, in timp ce terapeuta va glisa aplicatorul special pe suprafata pielii de pe care se doareste indepartarea parului ( facial sau corp) 

Recomandari

Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor (femei si barbati) cu conditia ca zona tratatat sa nu aiba leziuni active iar firul de par sa fie mai inchis decat pielea

Mai multe despre LASERUL ALEXANDRITE

Ce este? Cum actioneaza, De ce este cel mai apreciat?

Epilare definitiva laser Alexandrite reprezintă standardul de aur la nivel mondial în tratamentul de epilare. Studiile clinice confirmă neta superioritate a laserului Alexandrite asupra altor metode de epilare bazate pe energie luminoasă.

ALEXANDRITE MOTUS de la DEKA a revoluționat tratamentul de epilare definitivă fiind cel mai rapid și eficient laser din gama sa. De aceea putem trata zone întinse, în timp scurt, cu un număr redus de ședințe terapeutice!

Conform studiilor de specialitate, Laserul ALEXANDRITE este eficient și în tratarea pacienților cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-III). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient și în cazul firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat în prezent cu succes în cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Comparativ cu alte sisteme de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au câștigat încrederea specialiștilor și cea mai mare cotă de piață.

Eficiența acestui tip de laser este bazată pe lungimea de undă de 755 nm, care livrează un nivel de energie per puls la nivelul rădăcinii firului de păr, incomparabil cu laserele concurente, fără ca pielea sau alți cromofori din structură sa (vase de sânge, apă) să aibă de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

Datorită lungimii de undă de 755 nm, care este absorbită specific de melanină, laserul ALEXANDRITE de la DEKA este deosebit de eficient și în tratamentul hiperpigmentarilor localizate (efelide sau pistrui, lentigo solar, hiprepigmentări post inflamatorii).

Fără Reflecție = 100% Absorbție de energie

Aderența totală a piesei de mână pe suprafața care trebuie tratată, resetează dispersia de energie, obținându-se astfel 100% absorbție de energie, ceea ce înseamnă că pentru a obține aceleași rezultate avem nevoie de o putere mai mică, comparativ cu alte sisteme de pe piață.

Eficacitate Maximă la Putere mai mică = Siguranța totală

Emisia cumulativă de laser permite livrarea energiei la impulsuri de putere mai mici, care conduc la distrugerea părului într-un mod total nedureros pentru pacient și fără efecte secundare, cum ar fi arderea sau decolorarea, chiar și la tipurile de piele mai închise.

Rezultate Inainte si dupa

Disclaimer

Rezultatele nu sunt si nu pot fi garantate pentru fiecare pacient in parte, ca de altfel orice tratament sau procedura medicala si/sau estetica. Acestea pot diferi, depinzand de caracteristicile individuale ale fiecarui pacient si raspunsul unic pe care il are fiecare organism uman.

Contraindicatii

Cand nu trebuie facut tratamentul de epilare laser sau facut foarte multa precautie?

Contraindicatiile sunt reprezentate de:

–  diverse boli fotosensibile (ex. lupus eritematos), sau afectiuni dermatologice ale tegumentului care urmeaza a fi tratat.

– consumul recent al unor medicamente fotosensibile (ex. Roaccutane, Tetraciclina, Doxiciclina).

– expunerea recenta la ultraviolete (soare, solar), respectiv pielea bronzata.

– tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmeaza a fi tratat (peeling-uri chimice recente).

– nevii pigmentari (alunite) si implicit, pilozitatea aferenta – Nu este recomandat sa fie tratata zona

Contraindicatii

Cand nu trebuie facut tratamentul de epilare laser sau facut foarte multa precautie?

 

Este necesar un minim de 8 ședințe

Având în vedere stadiile de creștere ale firului de păr (părul crește în mai multe etape – anagen, catagen, telogen), radiația luminoasă, afectând doar foliculii aflați în faza de creștere activă, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere;

Numărul de sedinte depinde de diverși parametri individuali, cum ar fi vârsta, greutatea, sexul pacientului, statusul hormonal, medicamente, zona corpului care urmează a fi tratată (fiecare regiune a corpului dispune de un ciclu specific de creștere al firelor de păr), de culoarea pielii, de grosimea și culoarea firelor de păr.


Tratarea anumitor zone (ex. regiunea facială a bărbaților) sau tratarea pielii mai închise la culoare poate necesita un număr mai mare de ședinte;
Ca și frecvență, ședințele de epilare definitivă se efectuează la interval de 4-12 săptămâni, în funcție de zona tratată și de durata ciclului firelor de păr din zona respectivă (de exemplu, zona facială necesită tratamente mai frecvente, la aproximativ 4 săptămâni, în timp ce membrele inferioare necesită tratamente mai puțin frecvente).

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top