Epilare definitiva LED Technology Excelsior - Clinica Dr. Daniela Diveica

EPILARE DEFINITIVA
LED Technology

Noul EXCELSIOR este cea mai inovatoare tehnologie de epilare definitivă de până acum!

Dezvoltat cu tehnologie LED. 
Noul EXCELSIOR este cea mai inovatoare tehnologie de epilare definitivă de până acum!

Cum funcționează Tehnologia LED?
Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă a părului se bazează pe cipuri LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm.

Lumina LED este extrem de eficientă, ea vizează melanina foliculului de păr, pentru o îndepărtare permanentă a firului. Datorită spectrului larg de lumină, acesta poate fi aplicată tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar EXCELSIOR cu Tehnologie OPT LED de la Legolaser  este alegerea mea in materie de tehnologie pentru epilare definitiva. Este considerata o tehnologie inovatoare, cu beneficii deosebite si avantaje comparativ cu laserul dioda. 

Este o tehnologie patentata, care foloseste cipuri LED (fabricate in SUA)  de mare putere, emitand o lungime de unda optimizata intre 755 nm si 880 nm. Studiile dovedesc eficienta  crescuta asupra melaninei foliculului de par pentru eliminare permanenta a parului. 

Excelsior LED OPT este alegerea mea si va garantez ca nu va va dezamagi!

 

Cum functioneaza tehnologia LED pentru epilare definitiva?

Noul Excelsior este rezultatul cautarii continue a eficientei maxime in sistemele de epilare definitiva (energie luminoasa ridicata prin consum redus de energie), bazata pe tehnologia LED OPT de mare putere.

  • Tehnologia de epilare LED OPT se bazeaza pe cipuri LED (fabricate in SUA) ca sursa de lumina LED de mare putere, care emite o lungime de unda optimizata intre 755 nm si 880 nm, actionand cu mare eficacitate asupra melaninei foliculului de par pentru eliminare permanenta a parului.

Tehnologia de epilare LED OPT ofera o eficienta energetica mai mare, 

 

Recomandari

Tehnologia LED OPT este eficienta pentru epilarea definitiva a parului, chiar daca ascesta este deschis la culoare, si de samenea pentru pielea bronzata sau inchisa la culoare. CONDITIA DE BAZA : parul sa contina totusi melanina iar culoarea pielii sa fie mai deschiza decat culoarea parului

ATENTIE! CONDITIA DE BAZA  pentru ca epilarea definitiva sa functioneze: parul sa contina totusi melanina iar culoarea pielii sa fie mai deschisa decat culoarea parului 

Principalele avantaje ale epilarii definitive LED OPT

cu noul EXCELSIOR

lungime de unda optimizata

Tehnologia LED incorporata in Excelsior poate emite lumina infrarosie cu un spectru de lungime de unda continua de 755 - 880 nm, care este absorbit in principal de melanina foliculului de par, ceea ce are ca rezultat o indepartare permanenta a parului extrem de eficienta. Datorita spectrului larg de lumina, poate fi aplicat tuturor tipurilor de piele si tuturor tipurilor de par, chiar si in reziduuri.
optimizarea lungimii de unda epilare LED

Sistem de racire excelent

Datorită sistemului puternic de răcire ICE-TEC, în timpul tratamentelor temperatura de funcționare variază între -5 și -15 grade, ceea ce garantează o senzație de confort regulat și cea mai înaltă protecție a pielii. Spotul a fost fabricat în special din materiale cu conductibilitate înaltă (cupru și aur), pentru a realiza un sistem de răcire ideal, prin controlul integral al temperaturii
sistem de racire epilare led

divergenta minima de lumina LED

Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai puțin de 15%), obținem o penetrare mai eficientă a energiei optice în piele, decât cu alte sisteme, astfel, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

Spot mare - timp redus de tratament

Noul EXCELSIOR dispune de un spot mare de 17 x 22mm (3,74 cm²), datorită căruia oferă o energie regulată, care reduce durata procedurii.

Putere mare - rezultat excelent

Putere Energetică de 1.200W – Obținută prin 12 CIPURI LED de 100 W fiecare. Datorită dimensiunilor mici ale jetoanelor, acestea pot fi compactate separat într-un mod optimizat în interiorul mânerului pentru a obține o densitate mai mare de putere. Densitatea energetică a noii lumini LED OPT este cu până la 60-70% mai mare decât laserele cu diode convenționale.

Frecventa mare si soft smart

Datorită frecvenței EXCELSIOR (1-10 Hz), dispozitivul devine unul dintre cele mai rapide sisteme de epilare definitivă pe bază de energie luminoasă.
Software-ul noului aparat EXCELSIOR ne permite să lucrăm în patru moduri de tratament: SHR, static, continuu și expert. Astfel se permite o ajustare avansata a echipamentului (personalizarea parametrilor) iar astfel putem realiza un tratament personalizat
În plus, sistemul software deține o funcție de calibrare a energiei, care permite o emisie fluenta, precisă și eficientă de energie pentru orice zona de tratament

Video tour

Epilare LED Technolgy Epilare Dioda
LUNGIMI DE UNDA: Specific: 755/808/1064 mn LUNGIMI DE UNDA: Spectru/ 755/880 mn
MATERIAL: CIP LED MATERIAL: Laser dioda bare
EMISIE LUMINA: fara focus, pe raza de actiune EMISIE LUMINA: focus liniar
MOD LUCRU : static, continuu, expert MOD DE LUCRU: static, continuu

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top