Jet Peel, tratamentul facial nr. 1, fără ac si fara contact cu mana

Jet Peel

Tratament cosmetic complex: hidrodermoabraziune + peeling + extracții + mezoterapie virtuală

Jet Peel  este un tratament profesional, in prezent cea mai cunoscuta tehnologie cosmetica patentata, “fara contact” si “fara ac” 

Sunt Dr. Daniela Diveică,

 iar Jet Peel  este unul din unul din tratamentele de cosmetica medicala profesionala pe care mi-am dorit sa-l ofer pacientelor mele, ca fiind unul din cele mai performante existente pe piata si unul dintre putinele care au recomandarea medicilior esteticieni si dermatologi. 

dr Daniela Diveica Tratament Jet Peel

In ce consta tehnologia Jet Peel?

  • JetPeelTM foloseste apă sau soluție salină, accelerează aerul sub presiune sau gazul medical la viteze supersonice și cu o duză de mână specială, sparge lichidul accelerat în micro-picături. 
  • Energia cinetică a micro-picăturilor exfoliază ușor și fără durere stratul exterior al epidermei. 
  • Jetul întinde pielea la în momentul contactului, provocând barforeza, ceea ce înseamnă că micro-canalele din epidermă se lărgesc și permit hidratarea, curățarea fără ac și suplimentarea transcutanată eficientă.

Recomandari

Ten deshidratat fara luminozitate, ten acneic, pori dilatati, ten pete pigmentare, ten matur cu riduri, ten cu comedoane / puncte negre, ten cu tendinta de supra-ingrasare.


Atentie! Tratament excelent pentru persoanele care au forme de cuperoza, acnee rozacee, fiind singurul care realizeaza extractiile fara abur cald si fara contact cu pielea!

Jet Peel-efect rapid

efect rapid, chiar dupa prima sedinta!

  • hidratare, oxigenare, drenaj limfatic și crioterapie
  • in tratament acnee, puncter negre și a alte erupții
  • îmbunătățirea texturii pielii: compactare, micsorararea porilor
  • eliminarea pigmentării nedorite
jet peel facial

Video tour

Jet Peel- cum actioneaza?

Cum se desfasoara tratamentul si in ce consta?

JetPeel foloseste un jet de micro-picaturi cu o compozitie speciala de oxigen, apa, anestezice, ser, sunstante nutritive. Ceea ce este UNIC pentru acest tip de jet patentat este ca acesta atine o viteza supersonica 720 km/h, ceea ce il face sa fie puternic si eficient, cu o putere de penetrare pana la 4.5 cm adancime,  dar in acelasi timp neinvaziv pentru piele, putand realiza o exfoliere super-blanda, fara iritatii. 

De asemenea, tehnologia JetPeel poate fi folosita metodă de infiltrare a unor substantelor nutritive  in piele. Toate acestea fara contact cu pielea si fara ac!

3 etape, 3 actiuni majore asupra tenului 

Etapa 1:    tenul este pregatit pentru tratamentul efectiv prin demachiere, curatare externa. Apoi se aplica un jet puternic (supersonic) de oxigen care va deschide porii si va oxigena tesuturile

Etapa 2: Curatarea propriu zisa, in profunzime, prin aplicarea unui jet de microparticule de ser medical de la o distanta de 30-50 cm de piele, stimuland intens intreaga activitate limfatica, imbunatatind extrem de mult hidratarea pielii.

Etapa 3: se realizeaza o mezoterapie virtuala, fara ac prin tehnica hidroporatiei, se introduc in profunzime cocktail-uri profesionale de vitamine A, C, E, B5, acid glicolic, acid hialuronic, etc. Aceasta metoda are nu doar avantajul ca este neinvaziva ci si marele avantaj ca  stimuleaza sinteza colagenului si elastinei, generand celule noi, de unde si puternicul efect antirid si de compactare a pielii.  

Protocol 

Tratamentul este nedureros si dureaza aprox 50 minute. 

Frecventa de realizare a tratamentului : se recomanda ca la inceput sa se realizeze cateva sedinte saptamanal, urmand ca apoi sa se faca lunar, pentru mantinerea aspectuui de ten curat, sanatos, cu luminozitate si fermitate. 

Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 40 – Bucuresti

Trimite un mesaj


Scroll to Top