Marire de fese "|" Dr. Daniela Diveică

Marire de fese

Operatie de modificare a formei si dimensiunii feselor

Mărirea feselor cugrăsime proprie / Lifting brazilian

Alegerea Nr. 1 – pentru marirea feselor
-se recomanda cu prioritate (atunci cand este posibil), metoda lipofilling-ului, respacrtiv a maririi volumului folosind grasimea proprie extrasa prin lipoaspiratie din alte zone ale corpului unde se afla in exces.

Metoda este ultra-cumoscuta ca “Brazilian But Lift” / Lifting de fese brazilian si este una din cele mai accesate proceduri estetice de cattre vedetele de la Hollywood.

Conditia obligatorie care trebuie indeplinita sa puteti apela la aceasta procedura este sa exista suficient de multa grasime depusa in exces in alte zone. Altfel spus … daca sunteti o persoana foarte slaba … operatia nu va fi posibila !

Care sunt avantajele procedurii? 

– este o procedura considerata minim invaziva
– uneori poate fi realizata chiar cu anestezie locala
– recuperarea este foarte rapida
– aspectul este foarte natural
– maxima acceptabilitate de care organism

lifting brazilian fese cu grasime proprie 

Transferul grasimii din zonele unde s-a depus in exces catre fese
Etapa 1: Liposuctia
Se “extrage” prin liposuctie grasimea depusa in exces in anumite zone unde NU ne dorim (abdomen, solduri etc). Grasimea este special purificata si procesata.

-se realizeaza incizii minore, care s evor vindeca rapid. De regula se lucreaza cu anestezie locala. Vezi mai multe detalii despre microlipofilling.

Etapa 2. Transferul de grasime in fese
-se va realiza modelarea feselor prin injectari precise ale grasimii extrase si prelucrate. Rezultatul: ceea ce numim “fund bombat”, cu fese mai pline si mai rotunde.

“Un fund mai bombat” – cand este vizibil?

Rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, insa definitivarea rezultatelor se produce in aprox. 3 luni.

Despre implantul fesier

Implantul de fesier din silicon reprezinta inca o varianta de modelare a regiunii gluteale (feselor).

Este o recomandare  mai ales pentru pacientele cu o constitutie slaba, fara grasime depusa in exces in alte zone, dar care totusi isi doresc un fund proieminent. In acest caz NU se poate realiza transferul de grasime, si atunci implantul vine ca o solutie extrem de viabila.

Implanturile fesiere sunt produse fabricate de aceleasi firme ca si in cazul implanturilor mamare, au aceasi calitate si sunt de asemenea garantate pe viata de catre producatori.
Au forma rotunjita, marimi si proiectii diferite astfel incat sa se potriveasca oricarei paciente.

Implantul fesier este riscant?
-NU este considerata o operatie cu risc marit, cu atat mai mult cu cat Dr. Diveica are specializarea necesara

Riscurile imediate sunt reprezentate de sangerari, inflamatie locala, infectie, dehiscenta plagilor (desfacerea suturilor), seroame, etc. La distanta poate apare cicatrizarea patologica, asimetrie, mobilizarea nedorita a unuia sau a ambelor implanturi, intoleranta la firele de sutura, etc.

De asemenea exista riscul contracturii capsulare ca si in cazul maririi sanilor cu implanturi siliconice.

Cat dureaza perioada de recuperare dupa implantul fesier?
– Recuperarea poate fi foarte rapida in cazul in care nu apar complicatii sau poate fi mai anevoioasa functie si de pragul de sensibilitate al pacientei.

Firele vor fi scoase in 12-14 zile. Incizia se face la nivelul santului subfesier. In aceasta zona cicatricea va fi foarte putin vizibila. Dupa extragerea materialului de sutura pacienta poate sa se spele si, dupa ce toate crustele au cazut, sa foloseasca produsele destinate remanierii cicatriceale.

In general dupa 2-3 saptamani de la interventie pacienta isi poate relua pozitia sezanda, initial pe un colac care sa fereasca zona implanturilor de presiunea prea mare.

Tmp de aprox. 8 saptamani trebuie sa va feriti de orice presiune directa asupra zonei, sezutul fara perna moale este interzis.

Rezultatele finale

Aceasta operatie este intens personalizata, rezultatele depind destul de mult de la un pacient la altul, pot dura inre 3 si 6 lui.

Totusi, cu o marja de siguranta, se considera ca rezultatele sunt finale dupa 6 luni.

Pana cand medicul esteticial considera ca vindecarea este complet finalizata, forma feselor sufera diverse modificari.

Rezultatele sunt de foarte lunga durata, iar implanturile pot fi inlaturate oricand la cerere.

Tel. / Whatsapp

0737 965 600​

Str. Stefan Negulescu, Nr. 34 – Bucuresti

Scroll to Top